YTHS saa käyttöönsä WinHIT-potilastietojärjestelmän suun terveydenhuoltoon

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS tulee keväällä ratkenneen kilpailutuksen myötä käyttämään jatkossa suun terveydenhuollossa WinHIT-potilastietojärjestelmää. WinHIT on osa kilpailutuksen voittaneen Acute FDS Oy:n tarjoamaa kokonaispalvelua, johon kuuluu lisäksi myös Medixine Oy:n tuottama sähköisen asioinnin portaaliratkaisu. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 4,4 milj euroa.

YTHS perusteli nyt valittujen palveluiden täyttävän parhaiten järjestelmälle asetetut toiminnalliset vaatimukset. Kokonaisratkaisu oli kilpailutukseen osallistuneista vaihtoehdoista myös edullisin ja laadukkain, todetaan YTHS:stä.

In Net Oy:n myyntipäällikkö Antti Tikkanen pitää YTHS:n ratkaisua perusteltuna ja uskoo sen tukevan WinHIT-järjestelmän pitkän tähtäimen kehitystä mainiosti.

”Valinta Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön toimittajaksi on meille tärkeä voitto sekä virstanpylväs matkallamme kohti Kanta-yhteensopivaa WinHITiä. Meillä on pitkä kokemus monitoimittajaympäristössä toimimisesta ja siitä hyötyvät suoraan sekä uudet kumppanimme että loppuasiakas YTHS.”

<< kaikki uutiset

Uutiset

Uutiset