Hitportal - internet-ajanvarauspalvelu

HITPortal on suun terveydenhuollon tarpeisiin kehitetty palvelukokonaisuus, joka toimii yhdessä WinHIT-tietojärjestelmän kanssa. HITPortal tuo lisää asiakkaille tarjottavia palveluita ja laajentaa asiakaspalvelun palveluajan ympärivuorokautiseksi.

Palvelun tilaaja määrittelee itse WinHITissään millä tavoin hänen asiakkaansa voivat verkkopalvelua käyttää. Asiakkaiden verkossa tekemät toiminnot näkyvät välittömästi WinHITin päiväkirjalla ja palvelun käyttömääriä voi seurata suoraan tietojärjestelmästä. Palvelu on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

HITPortal-verkkopalvelun toiminnot

Ajanvarauspalvelussa ovat käytössä kaikki WinHIT-ohjelmistosta tutut ajanvaraustoiminnot. Hoitola voi itse valita, mitä toimintoja asiakas voi palvelussa käyttää. Kaikki Internetin kautta tehdyt ajanvaraustoiminnot erottuvat selkeästi päiväkirjalta. Avaa näkymä ajanvaraukseen kirjautumisesta.

Uuden ajan varaaminen: Asiakas voi varata uuden ajan WinHITissä määriteltävien hoitojen puitteissa. Palvelu ehdottaa asiakkaalle muutamia vapaita aikoja, mikäli tarjotut ajat eivät asiakkaalle sovi, hän voi etsiä sopivampia hoitoaikoja kalenterinäkymän avulla.

Varatun ajan tarkistaminen: Asiakas voi koska tahansa tarkistaa hänelle varattujen hoitoaikojen tiedot kirjautumalla palveluun.

Ajan siirtäminen: Asiakas voi siirtää hoitoaikansa, mikäli hoidon suorittajalla on vapaita aikoja.

Ajan peruminen: Asiakas voi perua hänelle tai huollettavalleen varatun hoitoajan.

Ennakkovarauksen vahvistaminen: Mikäli ajanvarauksen tyypiksi valitaan WinHITissä ennakkovaraus, sen voi vahvistaa verkkopalvelun kautta. Kun asiakas vahvistaa ennakkovarauksensa, hoitola saa tiedon, että hän on varmasti tulossa käynnille.

Asiakkaaksi rekisteröityminen: Palvelun tilaaja voi halutessaan sallia uusien asiakkaiden rekisteröitymisen verkkopalvelun kautta. Verkon kautta rekisteröityneelle asiakkaalle luodaan automaattisesti asiakaskortti WinHITiin ja hänet merkitään uudeksi asiakkaaksi. Uusien asiakkaiden määrää voi seurata WinHITin raportoinnin avulla.

Tekstiviestitoiminnot

Ajanavarauspalveluun sisältyy laaja tekstiviestitoimintojen kenttä. Tutustu tekstiviestitoimintoihin täällä.